برگزاری کارگاه مجازی با عنوان رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت محترم دانشجویی و اداره بهداشت و درمان دانشگاه، کارگاه مجازی با عنوان رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه) با تدریس سـرکار خانم سـیده سمیه اصـغری، کارشـناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشـگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار نمود. این کارگاه با حضور 170 نفر از کارمندان دانشگاه بیرجند مورخ 2 آبان ماه سال 1402 از ساعت 12 الی 14 به صورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه به مفاهیم تغذیه سالم، انواع مواد مغذی، چگونه میتوانیم تغذیه سالم و صحیح داشته باشیم، گروه نان و غلات، گروه سبزیها، گروه میوهها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و تخممرغ، گروه حبوبات و مغزها، گروه قندها و چربی ها، اصلاح الگوی مصرف موادغذایی، مقایسه انواع روغنهای خوراکی، اصول صحیح مصرف روغنها، روشهای پخت موادغذایی، روشهای پخت غذا و... پرداخته شد.