انتصاب مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۹ کد : ۷۲۳۵ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند به مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت منصوب شد.
انتصاب مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، با توجه به استعفای همکار محترم آقای دکتر محمود حاجیانی و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت اجرایی، آموزشی و پژوهشی به عنوان مسئول دبیرخانه دائمی همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت منصوب می‌شوید. امید است با همگرایی مسئولین اجرایی و دانشگاه‌های استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، و سیستان بلوچستان از فرصت ثبت جهانی این اثر حداکثر استفاده جهت توسعه و رشد منطقه فراهم گردد.

دکتر سامان فرزین استادیار گروه آموزشی باستان شناسی و مدیر روابط عمومی دانشگاه می باشد.

دبیر شورای راهبردی روابط عمومی دانشگاه بیرجند، عضو پیوسته انجمن علمی باستان شناسی ایران، عضو کمیته علمی و اجرایی دومین همایش ملی باستان شناسی ایران، عضو کمیته علمی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی استان خراسان جنوبی، دبیر اجرایی سومین همایش ملی باستان شناسی ایران، دبیر تخصصی فصلنامه نگارینه (هنر اسلامی)، دبیر کمیته زیباسازی دانشکده هنر، مجری تهیه طرح توجیهی تأسیس مقطع دکتری باستان شناسی دانشگاه بیرجند، عضو پیوسته و دارای حق رای انجمن علمی باستان شناسی ایران  بخشی از سوابق علمی و اجرایی ایشان است.