تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی جغرافیای دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۲ کد : ۷۲۳۳ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمود فال‌سلیمان عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دو سال در سمت مدیر گروه آموزشی جغرافیا ابقا شد.
تمدید انتصاب مدیر گروه آموزشی جغرافیای دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگیهای علمی و اجرایی جنابعالی و با تشکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما در دو سال اخیر، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، با تمدید انتصاب شما در سمت مدیر گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دو سال موافقت می‌شود.‌ در این راستا، رئوس انتظارات دانشگاه بر اساس شرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت و سند چشم‌انداز، به پیوست جهت آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می‌گردد. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود.

دکتر محمود فال‌سلیمان عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیای دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند است.

ارسال 80 مقاله در نشریات و کنفرانس‌های معتبر علمی، 42 مقاله علمی ـ پژوهشی، ترجمه 2 عنوان کتاب، ارائه 3 طرح پژوهشی داخلی و خارجی، مدیر امور پژوهشی، معاون دانشجویی و فرهنگی در دو دوره، مدیر گروه جغرافیا، معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی، مدیر امور دانشجویی، معاون اداری و مالی بسیج اساتید استان، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه بیرجند، مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دبیر ستاد امر به معروف و دبیر ستاد اقامه نماز، کارشناس طرح و برنامه جهاد سازندگی بیرجند، مسئول مرکز تحقیقات جهاد سازندگی بیرجند، کارشناس طرح و برنامه جهاد سازندگی مشهد، مشاور استاندار در همایش بین المللی ترانزیت و توسعه شرق، عضو شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویان دانشگاه بیرجند، عضو شورای فرهنگی دانشگاه، عضو ستاد اسلامی کردن دانشگاه و رئیس کمیته دانشجویی بخشی از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی ایشان است.

( رزومه دکتر محمود فال سلیمان )