انتصاب دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۸ کد : ۲۹۷۳ اخبار ستادی
انتصاب دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند

با صدور ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سامان فرزین، سرپرست مدیریت روابط عمومی و عضو هیأت علمی گروه باستان شناسی دانشگاه به سمت "دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند" منصوب گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در حکم صادره آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی، پژوهشی به مدت دو سال به عنوان دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند منصوب می شوید.
اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشأ خدمات ارزنده ای در حوزه مدیریت سبز دانشگاه همگام با سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری خواهید بود.
شایان ذکر است در این ابلاغ از زحمات و خدمات دکتر حمزه نخعی مطلق دبیر قبلی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه در مدت تصدی این سمت قدرانی به عمل آمده است.
دکتر سامان فرزین استادیار گروه آموزشی باستان شناسی و سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه می باشد.
دبیر شورای راهبردی روابط عمومی دانشگاه بیرجند، عضو پیوسته انجمن علمی باستان شناسی ایران، عضو کمیته علمی و اجرایی دومین همایش ملی باستان شناسی ایران، عضو کمیته علمی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی استان خراسان جنوبی، دبیر اجرایی سومین همایش ملی باستان شناسی ایران، دبیر تخصصی فصلنامه نگارینه (هنر اسلامی)، دبیر کمیته زیباسازی دانشکده هنر، مجری تهیه طرح توجیهی تاسیس مقطع دکتری باستان شناسی دانشگاه بیرجند، عضو پیوسته و دارای حق رای انجمن علمی باستان شناسی ایران بخشی از سوابق علمی و اجرایی ایشان است.

(رزومه)