استارتاپ ویکند تخصصی زرناب ابتدای خردادماه جاری در دانشگاه بیرجند برگزار میشود
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، در نشست خبری این رویداد ملی، دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه در این نشست خبری به حرکت دانشگاه بیرجند از سال 1401 به سمت مأموریت گرایی اشاره کرد و افزود: پس از برگزاری موفق جشنواره زرشک در استان دانشگاه بیرجند بر آن شد تا در حوزه زرشک استارتاپی برای رفع دغدغه کشاورزان و تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصول برگزار شود.
دکتر اکبرپور، محورهای این استارتاپ را در 5 بخش برشمرد و ادامه داد: محصولات سالم و ارگانیک و ایده های فرآوری سازی و الگوهای نوین کشت و کاشت و ترویج روشهای نوین بهره برداری و افزایش راندمان در هکتار و بازاریابی و نیازسنجی داخلی و خارجی محورهای این استارتاپ است.
وی به پیش رویدادهای برگزار شده در این استارتاپ نیز اشاره کرد و افزود: ثبت نام در این رویداد از اسفندماه سال 1402 آغاز شد.
معاون دانشگاه به برگزاری نمایشگاه ایده تا محصول همزمان با برگزاری این رویداد از 1 لغایت 3 خرداد اشاره کرد و افزود: رویداد اصلی در دانشگاه بیرجند از 2 الی 4 خرداد 1402 با حضور متخصصانی از کشور برگزار خواهد شد.
همچنین در این نشست خبری، مهندس پویان، مدیر کانون ملی زرشک و عناب و مدیر مجتمع گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به اهمیت محصول زرشک و پتانسیلهای اقتصادی بی شمار این محصول اشاره کرد و گفت: دنیای امروز دنیای خام فروشی نیست و بایستی به سمت فرآوری محصولات و شیوه های جدید عرضه محصولات ورود نماییم. لازمه ورد به این عرصه حضور محققین و اساتید و دانشجویان و تجربه گران در این زمینه است و این راهکارها در استارتاپها جمع بندی و ارائه گردد. دانشگاه بیرجند این قابلیت را دارد که ایده ها را کاربردی نماید. در محصول زرشک حدود 64 فرآوده دارویی و غذایی می توان عرضه کرد. این رویداد می تواند ما را برای رسیدن به این هدف در تولید و عرضه یاری نماید. وی افزود: دانشگاه بیرجند برای این رویداد در نظر دارد که دبیرخانه دائمی داشته باشد تا این ایدهها به محصول تبدیل شوند.