انتصاب دبیر علمی - اجرایی دانشنامه فناوری آموزشی ایران

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۰:۵۳ کد : ۱۲۶۹۶ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی دکتر داریوش نوروزی، رئیس انجمن فناوری آموزشی ایران، دکتر محمدعلی رستمی‌نژاد، عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم تربیتی به مدت دو سال به سمت دبیر علمی - اجرایی دانشنامه فناوری آموزشی ایران منصوب شد.
انتصاب دبیر علمی - اجرایی دانشنامه فناوری آموزشی ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی از سوی دکتر  داریوش نوروزی، رئیس انجمن فناوری آموزشی ایران آمده است؛ نظر به حسن سوابق علمی و تجارب ارزنده جنا‌ب‌عالی و بنا به پیشنهاد اعضای هیات مدیره‌ی انجمن فناوری آموزشی ایران به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان دبیر علمی اجرایی دانشنامه فناوری آموزش ایران منصوب می‌شوید.
امید است با بکارگیری تجارب ارزشمند خود و مساعدت سایر همکاران محترم در پیشبرد برنامه‌‌های این دانشنامه و تحقق اهداف انجمن فناوری آموزشی ایران موفق و موید باشید.
دکتر رستمی‌نژاد دانشیار گروه آموزشی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی است. وی دکتری تخصصی خود را در سال ۱۳۹۲ در رشته تکنولوژی آموزشی از دانشگاه علامه طباطبایی (ره) کسب کرد.
عضو هیات مدیره اولین دوره انجمن علمی فناوری آموزشی ایران، مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجد، مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند، عضو انجمن آموزش مهندسی ایران، عضو انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا)، عضو انجمن علمی بین الملل Teaching & Education Research Association (TERA)، مدیر پژوهش مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران از سال 86 تا 91، مدیر تولید محتوای الکترونیکی مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران از 91 تا 92، از سوابق اجرایی دکتر رستمی‌نژاد است.
تألیف دو عنوان کتاب، ارائه ۳۸ مقاله در نشریات و کنفرانسهای معتبر علمی، ارائه ۲۰ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات داخلی و بین المللی، برگزاری هفت کارگاه آموزشی و سخنرانی علمی، انجام یک طرح پژوهشی، راهنمایی و مشاوره هفت پایان نامه دانشجویی بخشی از سوابق آموزشی و پژوهشی ایشان است.