نشست صمیمی اعضای کانون بازی و ورزش‌های فاخر با استاد مشاور کانون

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۶۶۷۸ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری کانون بازی و ورزش‌های فاخر با هدف بررسی نظرات و ایده‌های اعضای خود در زمینه برنامه‌های آتی، نشست صمیمی را با حضور استاد مشاور کانون آقای دکتر محمد یوسفی در تاریخ ۱۸ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در محل اتاق کنفرانس پردیس علوم رفتاری برگزار نمود. این نشست فرصتی فراهم کرد تا اعضا در فضایی صمیمی با استاد مشاور کانون درباره مسائل مرتبط با بازی و ورزش، تجارب دانشجویی و موضوعات مختلف گفتگو کنند. در این نشست، علاوه بر نقدها و پیشنهادات مثبت، چالش‌ها نیز مطرح شدند و راهکارهای مناسب برای حل آن‌ها به اشتراک گذاشته شد. اعضا ایده‌های خود را در زمینه­ی برنامه‌­ها ارائه دادند و هریک از این ایده‌­ها با دقت مورد بررسی قرار گرفتند. حضور فعّال دانشجویان در این نشست، مسیری برای ارتباطات در کانون ایجاد کرد و افزایش ارتباط و نزدیکی میان اعضا و استاد مشاور را تسهیل نمود. نتایج به دست آمده از این نشست به‌عنوان راهنمایی برای برنامه‌های آینده کانون در نظر گرفته شدند و این تبادلات به تعاملات مثبت و بهبود عملکرد کانون افزود.

آخرین ویرایش۲۰ دی ۱۴۰۲