چهارمین جلسه از سلسله کارگاه های ایمنی در آزمایشگاه ها با عنوان «اصول ایمنی و حفاظت فردی در آزمایشگاه» برگزار شد.

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۸۸۳۴ اخبار
چهارمین جلسه از سلسله کارگاه های ایمنی در آزمایشگاه با عنوان «اصول ایمنی و حفاظت فردی در آزمایشگاه» دوشنبه ۲ مهر ماه در سامانه وبینار دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش واحد خبر اداره بهداشت و درمان، چهارمین جلسه از سلسله کارگاه های «اصول ایمنی و حفاظت فردی در آزمایشگاه» به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری، توسط دکتر فریدون لعل عضو هئیت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، ویژه اعضای هیئت علمی و کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه که با مشارکت فعال 40 نفر از کارشناسان و اعضای هیئت علمی دانشگاه دوشنبه 2 مهر1403 در سامانه وبینار دانشگاه برگزار شد، دکتر لعل ابتدا مباحثی را در خصوص اهمیت استفاده ازPPE(وسایل حفاظت فردی)، آشنایی با قوانین مرتبط باPPE، حوادث آزمایشگاهی و جراحات وارده به قسمت های مختلف بدن بیان نمود و در ادامه به معرفی انواع وسایل حفاظت فردی و تشریح آن پرداخت.

آخرین ویرایش۰۹ مهر ۱۴۰۳