معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در مراسم تجلیل از مقام علمی دکتر ولوی عنوان کرد:
تجلیل از شخصیت های علمی و فرهنگی، یک گفتمان فرهنگ دانشگاهی است
دکتر محمدقادر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در این مراسم ضمن تبریک روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: هیچ نعمتی بالاتر از این نیست قدردان و شکرگزار بزرگانی باشیم که خداوند به ما ارزانی داشته است. وی یادآور شد: این از وظایف دانشگاه است و به آن متعهد شده ایم که با برگزاری چنین جلساتی نقش پررنگی در معرفی نخبگان در جامعه داشته باشیم.
دکتر قادری خاطر نشان کرد: تجلیل از شخصیت های علمی و فرهنگی یک گفتمان فرهنگ دانشگاهی است. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند تاکید کرد: نباید جایگاه علم و جایگاه عالم فراموش شود وقتی به یک شخصیت نخبه و فرزانه اهمیت داده شود در واقع جایگاه فرهنگ بالای شهر و استان را به نمایش گذاشته ایم .
دکتر محسن شاهرضایی مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان نیز با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان پنج هدف را در برنامههای خود پیگیری میکند: افزود: هدف اول شناسایی گوهرهایی است که در شهرهای گوناگون زندگی میکنند که برای معرفی آنها متمرکز شده ایم.
وی قدرشانسی از بزرگان را دومین هدف این بنیاد عنوان کرد و ادامه داد: اگر ما امروز توانستهایم به این زیبایی زبان فارسی را صحبت کنیم باید قدردان بزرگی چون فردوسی هستیم.
شاهرضایی الگوسازی و الگو برداری برای جوانان را هدف سوم بنیاد علمی نخبگان نامید و ادامه داد: تجمع نخبهها هدف چهارم این بنیاد است تا تجربه علمی و فرهنگی آنها که به صورت شفاهی وجود دارد جمع شود و برای آینده سازان الگوسازی شود. مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان یادآو شد: پنجمین و آخرین هدف اینگونه مراسم زمینه سازی برای حضور نخبگان در جامعه است تا جامعه، دانشگاه و جوانان از این سرمایه ها استفاده بهینه ببرند.
در ادامه، تنی چند از مهمانان حاضردر این نشست به بیان خصوصیات علمی و شخصیتی دکتر ولوی پرداختند. در پایان این مراسم از ارج نامه دکتر ولوی رونمایی شد و از مقام علمی استاد تاریخ دانشگاه الزهراء تقدیر بعمل آمد.
شایان ذکر است این نشست به همت گروه تاریخ دانشگاه بیرجند و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و بینیاد نخبگان خراسان جنوبی برگزار شد.