افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات آسیایی کاراته

۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۷ کد : ۴۲۸۹ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دانشجوی دانشکده فنی فردوس مقام سوم اولین دوره مسابقات آسیایی کاراته سبک شوتوکان را از آن خود کرد.
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات آسیایی کاراته

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، یوسف رضاخانی دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشکده فنی فردوس توانست در رده امید اولین دوره مسابقات آسیایی کاراته سبک شوتوکان مقام سوم را در وزن 55 کیلوگرم از آن خود نماید.
مسابقات آسیایی کاراته سبک شوتوکان یادواره شهید حاج حسن دانش از 12 تا 18 مردادماه 1398 در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی یزد برگزار شد.
بیش از 900 نفر از 5 کشور ایران ، پاکستان، عراق، افغانستان و نپال در این مسابقات که در دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد به رقابت با یکدیگر پرداختند.
دانشجوی دانشگاه بیرجند به همراه 18 ورزشکار از تیم کاراته شهرستان فردوس به نمایندگی از استان خراسان جنوبی در این مسابقات شرکت کرد.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۳۹۸