دیدار اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری از آموزشکده کشاورزی سرایان

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۵ کد : ۴۰۷۰ اخبار دانشکده‌ها
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری چهارشنبه ۱۹ تیر۱۳۹۸ از آموزشکده کشاورزی سرایان بازدید کردند.

به گزاش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اسلامی،معاون وزیر علوم و معاون اداری مالی دانشگاه بیرجند به همراه نماینده مردم ، فردوس،بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه شهرستان از دانشکده کشاورزی سرایان  بازدیدکردند.
 در این بازدید دکتر دیدارخواه رئیس آموزشکده کشاورزی سرایان ضمن ارائه گزارشی از ظرفیت ها و پتانسیل های این دانشکده  از برنامه های این دانشکده جهت پیشبرد و  پیشرفت اهداف کلان دانشگاهی به خصوص هدایت دانشکده به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و درآمدزا گفت.

آخرین ویرایش۲۲ تیر ۱۳۹۸