سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به شهرستان های فردوس، سرایان و بشرویه

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۱ کد : ۴۰۵۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز چهارشنبه ۱۹ تیر ماه۱۳۹۸ با حضور در شهرستان های فردوس، سرایان و بشرویه از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی آنها بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این سفر دکتر ساداتی نژاد، دکتر میرزاده و دکتز اعزازی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و  دکتر اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم و دکتر جلالی به همراه دکتر سید وحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه حضور داشتند.

بازدید از دانشکده پیراپزشکی دانشکده فنی و مهندسی فردوس، دانشگاهها ی پیام نور و فرهنگیان  واحد فردوس، آموزشکده کشاورزی سرایان، هنرستان های شهرستان سرایان و مرکز فنی و حرفه ای سرایان  از برنامنه های این سفر یکروزه بود.

در طی این بازدیدها مسئولان مراکز آموزش عالی شهرستان فردوس به ارائه گزارش فعالیتهایشان  پرداختند.