برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی نا پیوسته ورودی ۹۶ دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۹۷۶ اخبار دانشکده‌ها
مراسم دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی نا پیوسته ورودی ۹۶ دانشکده فنی و مهندسی فردوس در تاریخ ۱۱ تیر۱۳۹۸ در محل مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور معاونین دانشکده، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده ، دانشجویان و خانواده های گرامی ایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر واحدی پور معاونت محترم آموزشی دانشکده فنی و مهندسی فردوس، ضمن عرض تبریک جشن دانش آموختگی ،این مرحله از زندگی دانشجویان را تولدی دیگر دانست و از دانشجویان خواست درمرحله جدید زندگی از فرصت بدست آمده نهایت بهره را ببرند.

در این مراسم تعداد ۱۰۰ نفر از دانشجویان کارشناسی نا پیوسته ورودی ۹۶ دانشکده فنی و مهندسی فردوس دانش آموخته شدند

موسیقی، تئاتر، برش کیک ، قرائت سوگند نامه توسط کلیه دانشجویان و... را می توان از جمله برنامه های این مراسم بیان کرد.

در انتهای برنامه نیز از کلیه دانشجویان با اهدا تندیس قدردانی گردید.

آخرین ویرایش۱۲ تیر ۱۳۹۸