تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استانی دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۷ کد : ۲۶۴۹۶ اخبار برگزیده
در مراسم کمیته پژوهش استان، از پژوهشگران و فناوران برگزیده استانی دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲ تقدیر به عمل آمد.
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استانی دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری که در دانشگاه بیرجند با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، پژوهشگران و فناوران برتر استان معرفی شدند. در این مراسم، پژوهشگران برتر استان از دانشگاه بیرجند شامل؛ دکتر حیدر رئیسی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم، دکتر ابوالفضل اکبرپور، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر سارا سبحانی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم بود.
دانشجویان محقق برتر استان از دانشگاه بیرجند را پیمان باقری، مجتبی امیرآبادی‌زاده، یاسر فیض آبادی برآبادی شامل شدند.
همچنین جواد خارکن، فارغ التحصیل دکتری محیط زیست دانشگاه بیرجند به عنوان نخبه برگزیده استان معرفی شد.
در ادامه دانشجوی دکتری دانشگاه بیرجند، محمدجواد توکلی، از شرکت نوین پرداز هوشمند رابین به عنوان فناور برتر استان و مهندس صادق پاسبان، عضو هیأت علمی دانشگاه و مدیر  شرکت دانشجویار خاوران به عنوان کارآفرین برگزیده استان معرفی شدند.
همچنین، مرکز تحقیقاتی برتر با معرفی دکتر محمدعلی بهدانی، مسئول گروه پژوهشی زعفران انجام شد.
دکتر سیدمحمدحسین سیدکاشی و دکتر محمدحسن مجیدی اعضای هیأت علمی دانشگاه به عنوان مدیران برگزیده فعال در پژوهش و فناوری معرفی شدند. همچنین در این مراسم، از دکتر محمدمهدی فیروزآبادی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم و مسئول گروه پژوهشی تولید و کاربرد پرتوها و انرژی چگالی بالای هیدروژنی بابت طرح محفظه هیدروژنی که به عنوان یکی از 20 طرح برگزیده کشور در بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش، فناوری و فن بازار کشور معرفی شد، تجلیل به عمل آمد.
شایان ذکر است؛ در مراسم کمیته پژوهش استان که روز دوشنبه 4 دی 1402 برگزار شد، از اعضای کمیته پژوهش استان پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

آخرین ویرایش۰۶ دی ۱۴۰۲