جلسه هم اندیشی الگوی پیشنهادی امر به معروف و نهی از منکر

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۶۴۸۷ اخبار برگزیده
جلسه هم اندیشی الگوی پیشنهادی امر به معروف و نهی از منکر و مواجهه اصولی با تخلفات دانشگاه، امروز سه‌شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
جلسه هم اندیشی الگوی پیشنهادی امر به معروف و نهی از منکر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هم اندیشی درخصوص الگوی پیشنهادی امر به معروف و نهی از منکر و مواجهه اصولی با تخلفات دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون دانشجویی، مدیر حراست، مدیر امور فرهنگی و مدیر امور اجتماعی در حو.زه ریاست برگزار شد. در این جلسه به بحث و تبادل نظر درخصوص الگوی پیشنهادی امر به معروف و نهی از منکر و مواجهه اصولی با تخلفات، سابقه اجرای آن در دانشگاه‌های دیگر و نحوه اجرای آن در دانشگاه بیرجند پرداخته شد.

آخرین ویرایش۰۵ دی ۱۴۰۲