برگزاری سمینار نقشه راه یادگیری برنامه نویسی

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۲۶۴۵۷ اخبار دانشکده‌ها
سمینار نقشه راه یادگیری برنامه نویسی به همت انجمن علمی مهندسی برق و شرکت دانشجویار برگزار شد.
برگزاری سمینار نقشه راه یادگیری برنامه نویسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  سمینار نقشه راه یادگیری برنامه نویسی برای آشنایی با زمینه های مختلف برنامه نویسی ، استفاده از زبان های برنامه نویسی، سیستم و سخت افزار مناسب برای برنامه نویسی ، انتخاب بهترین زبان و زمینه به انتخاب خودتان،  بررسی زمینه های مختلف برنامه نویسی( هوش مصنوعی ، بازی سازی و....)  در سالن فرهنگ دانشگاه برگزار شد. در این سمینار  چالش های دانشجویان بررسی و به سوالات آنها پاسخ داده شد و مهندس احمدی برنامه نویس شرکت دانشجویار   نقشه راه مناسب به دانشجویان برای ورود به دنیای برنامه نویسی ارائه کرد.به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  سمینار نقشه راه یادگیری برنامه نویسی برای آشنایی با زمینه های مختلف برنامه نویسی ، استفاده از زبان های برنامه نویسی، سیستم و سخت افزار مناسب برای برنامه نویسی ، انتخاب بهترین زبان و زمینه به انتخاب خودتان،  بررسی زمینه های مختلف برنامه نویسی( هوش مصنوعی ، بازی سازی و....)  در سالن فرهنگ دانشگاه برگزار شد. در این سمینار  چالش های دانشجویان بررسی و به سوالات آنها پاسخ داده شد و مهندس احمدی برنامه نویس شرکت دانشجویار   نقشه راه مناسب به دانشجویان برای ورود به دنیای برنامه نویسی ارائه کرد.