برگزاری اولین جلسه شورای گروه‌های پژوهشی دانشگاه

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۴ کد : ۱۲۶۹۰ اخبار اخبار برگزیده آخرین اخبار
اولین جلسه شورای گروه‌های پژوهشی دانشگاه سه‌شنبه مورخ ۳۱ فروردین به صورت مجازی برگزار گردید.
برگزاری اولین جلسه شورای گروه‌های پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه اولین جلسه شورای گروه‌های پژوهشی دانشگاه سه شنبه 31 فروردین 1400 ساعت 12 بصورت مجازی در سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید. این جلسه به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص فعالیت گروه‌های پژوهشی ، جایگاه تشکیلاتی آنها در ساختار دانشگاه، اقدامات انجام گرفته توسط گروه‌ها و حمایت‌های موردنیاز و لازم جهت تقویت گروه‌های پژوهشی برگزار گردید.
در این جلسه مسئولین محترم گروه‌های پژوهشی ضمن بیان دیدگاه‌ها و درخواست‌ها و پیشنهادات مرتبط، بر تقویت جایگاه گروه‌های پژوهشی در ساختار دانشگاه، ترغیب همکاران به مشارکت فعال و موثر در گروه‌ها، تشویق فعالیت‌های انجام شده در قالب گروه‌های پژوهشی تاکید نموند. همچنین مقرر شد به منظور هم‌اندیشی بیشتر و برنامه‌ریزی بهتر در جهت پیشرفت گروه‌های پژوهشی، جلسات شورای گروه‌های پژوهشی به صورت دوره‌ای برگزار گردد. "