برگزاری نشست علمی ((ارتباط نهج البلاغه و قرآن))

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۶:۰۰ کد : ۱۲۶۸۲ اخبار برگزیده معاونت اخبار و اطلاعیه های دینی و قرآنی
نشست علمی ارتباط نهج البلاغه با قرآن کریم، با حضور جمعی از همکاران دانشگاهی برگزار شد.

نشست علمی ارتباط نهج البلاغه با قرآن کریم شامگاه سه شنبه 31 فروردین ماه و بصورت مجازی برگزار شد.دکتر علی زنگوئی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن عرض تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به برکات ماه مبارک رمضان اشاره کرد. وی در ادامه به معرفی  کتاب نهج البلاغه پرداخت و از ان به عنوان آینه تمام نمای قران یاد کرد.

در ادامه این نشست دکتر مجید معارف استاد تمام دانشگاه تهران و مهمان ویژه این نشست ضمن تشکر از دانشگاه بیرجند به جهت برگزاری سلسله جلسات قرانی ، به ارتباط نهج البلاغه با قران اشاره کرد. وی در ادامه به رابطه میان قرآن و نهج البلاغه پرداخت. دکتر معارف ضمن اشاره به مبانی رابطه ای نهج البلاغه و قران به همگونی قرآن و نهج البلاغه در مباحث محتوایی پرداخت.

شایان ذکر است سلسله نشستهای فرهنگی با عنوان ((ارتباط نهج البلاغه با قرآن کریم)) با همکاری بنیاد ملی نهج البلاغه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می شود.