انتصاب مسئول هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده فنی فردوس

۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۱۲۶۶۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند، مهندس امیرکیوان شفیعی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی کامپیوتر دانشکده فنی فردوس دانشگاه بیرجند به مدت دو سال به سمت مسئول ‏هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده فنی فردوس دانشگاه منصوب شد.‏
انتصاب مسئول هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،در بخشی از این حکم آمده است؛ به موجب این ابلاغ  جناب‌عالی به مدت دوسال به عنوان مســئول هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت ‏دانشکده فنی فردوس منصوب می‌شوید. توفیق روزافزون شما را در انجام امور محوله از درگاه خداوند متعال مسئلت ‏دارم.
مهندس امیرکیوان شفیعی، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار از دانشگاه فردوسی مشهد است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاونت آموزشی دانشگاه غیر انتفاعی حکمت مطهر - مشهد از سال۱۳۸۶-۱۳۸۷ و مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد سرخس ۱۳۸۹ تا 1392 اشاره کرد.