امروز    شنبه , 25/آذر/1396

معرفی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط modirsite
سه شنبه, 21 مهر 1394 ساعت 09:40

از آنجا که علم و دانش مفهومی فراملی است، مبادلات علمی بین مراکز علمی و تحقیقاتی مختلف، نقشی بنیادین در توسعه و ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی آنها دارد. از این رو دفتر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های جامعه دانشگاهی در صدد ارتقای همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور در چارچوب اهداف علمی دانشگاه می باشد.

زمینه‌سازی جهت افزایش پذیرش دانشجویان خارجی، تلاش برای ارتقای رتبه دانشگاه در نظام‌های رتبه بندی داخلی و خارجی، اصلاح، ویرایش و به روز رسانی وب‌سایت انگلیسی دانشگاه، پیگیری ترجمه وب‌سایت دانشگاه به زبان‌های خارجی دیگر از جمله زبان عربی (در دست اقدام) جهت شناساندن پتانسیل های موجود در دانشگاه به جامعه بین المللی از دیگر اهدافی است که این مرکز دنبال می کند.

امید است با کمک اساتید و دانشجویان محترم این دفتر بتواند در جهت تحقق این اهداف گام های شایسته ای بردارد.

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 22 مهر 1394 ساعت 06:47