امروز    يكشنبه , 02/مهر/1396

منوی اصلی

فراخوان ثبت نام بعنوان دانشجوی مبادله ای در دانشگاه ساپینزای کشور ایتالیا مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط modirsite
دوشنبه, 20 شهریور 1396 ساعت 08:16

به اطلاع دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه می رساند که در راستای افزایش تعاملات بین المللی با دانشگاههای مطرح خارجی، تفاهم نامه همکاری علمی و توافق نامه مبادله دانشجو بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه ساپنزای رم کشور ایتالیا که با دارا بودن بیش از صد و دوازده هزار دانشجو یکی از بهترین و بزرگترین دانشگاههای کشور ایتالیا و از دانشگاههای مطرح جهان است توسط روسای این دانشگاه ها امضا شده است.
بر اساس این توافقنامه، دانشجویان متقاضی و واجد شرایط به مدت حداقل ۳ ماه و حداکثر یکسال جهت تحصیل به دانشگاه طرف توافق اعزام می شوند. دوره سپری شده در دانشگاه مقصد قسمتی از دوره تحصیلی دانشجو در دانشگاه مبدا محسوب شده و واحدهای گذرانده شده، تطبیق داده خواهند شد. بر حسب دوره تحصیلی، دانشجو موظف به شرکت در کلاسها و یا انجام تحقیق و پژوهش در دانشگاه مقصد بوده و باید امتحانات و ارزشیابی های مربوطه را بگذراند. هزینه ای جهت شرکت در کلاسها و استفاده از آزمایشگاهها و کتابخانه و سایر امکانات آموزشی از دانشجویان اخذ نخواهد شد و دانشجو می تواند مانند دانشجویان دانشگاه مبدا از این امکانات استفاده نماید. ولی سایر هزینه ها از جمله هزینه رفت و آمد و کلیه هزینه های زندگی در کشور ایتالیا که از طرف دانشگاه ساپینزا ماهانه حدود 700 یورو اعلام شده است بر عهده خود دانشجو می باشد.

پس از سپری شدن دوره، دو دانشگاه برای دانشجویان مبادله شده گواهی های تحصیلی در خصوص گذراندن واحدها و سایر فعالیتهای علمی انجام شده در طول مدت حضور را صادر می کنند.

دانشجویانی که با توجه به شرایط فوق الذکر علاقمند به حضور در این دوره می باشند می بایست تا تاریخ 15 مهر 1396 رزومه خود را (در قالبی که در ذیل آمده است) و همچنین فرم تکمیل شده ثبت نام (application form) بعنوان دانشجوی مبادله ای در دانشگاه ساپینزا را به ایمیل دفتر بین الملل دانشگاه به نشانی international[at]birjand.ac.ir ارسال نمایند. مدارک نامبردگان بر اساس اولویت های مد نظر دانشگاه بیرجند بررسی شده و درخواستها به دانشگاه ساپینزا ارسال می شود و پس از بررسی درخواستها توسط این دانشگاه، نتایج به اطلاع نامبردگان خواهد رسید. سپس هماهنگی با سفارت ایتالیا در ایران جهت عزیمت این دانشجویان از طرف دانشگاه ساپینزا صورت خواهد گرفت. بدیهی است که قبولی در این دوره مشروط به موافقت دو دانشگاه برای عزیمت دانشجو می باشد. لطفا هر گونه سوال در این خصوص را فقط از طریق همین ایمیل با دفتر بین الملل در میان بگذارید.

لازم به ذکر است که فقط دانشجویانی که رشته و مقطع تحصیلی آنها در دانشگاه ساپینزا دایر می باشد مجاز به ثبت نام در این دوره می باشند. لیست دوره های تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد، و دوره های مخصوص دانشجویان مبادله ای (به دو زبان فارسی و انگلیسی) و سایر اطلاعات و مدارک لازم در فایل های پیوست آمده است . لطفا آنها را به دقت مطالعه نموده و در صورت دایر بودن رشته تحصیلی شما در یکی از دوره های دکتری، کارشناسی ارشد و دوره های مخصوص دانشجویان مبادله ای در دانشگاه ساپینزا نسبت به ثبت نام اقدام نمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دانشگاه ساپینزا به وبسایت این دانشگاه مراجعه نمایید http://en.uniroma1.it

لطفا مراحل ثبت نام که در زیر آمده است را به دقت مطالعه نموده و در صورت داشتن شرایط اقدام به ثبت نام نمائید.

مراحل ثبت نام بعنوان دانشجوی مبادله ای در دانشگاه ساپینزا

1-رجوع به لیست رشته های دایر به زبان انگلیسی در دانشگاه ساپینزا

رجوع به لیست رشته های موجود در دانشگاه ساپینزا از طریق لینک زیر و حصول اطمینان از اینکه رشته شما در این دانشگاه به زبان انگلیسی دایر است.

لینک رشته های موجود:

چنانچه قصد حضور در این دانشگاه جهت انجام تحقیق ( در راستای رساله ارشد یا دکتری) را دارید لازم است که پروپوزال تحقیق خود را به زبان انگلیسی ارائه نمایید.

لینک شیوه نگارش پروپوزال انگلیسی

2- تکمیل کاربرگ گروه

پر کردن و امضای کاربرگ موافقت گروه و استاد راهنما با اعزام دانشجو به عنوان دانشجوی مبادله ای به دانشگاه ساپینزا.

لینک کاربرگ گروه

3- تکمیل فرم ثبت نام

دانلود فرم ثبت نام

4- آماده کردن سایر مدارک لازم

آماده کردن مدارک لازم از جمله:

1-رزومه به زبان انگلیسی

لینک نمونه رزومه انگلیسی

2-ریز نمرات

لینک نمونه فایل ریز نمرات

3- Motivation/Cover Letter (نامه ای که بیان کننده انگیزه شما از حضور در دانشگاه ساپینزا می باشد)

لینک نمونه cover letter

4- توصیه نامه از یکی از اساتید رشته مربوطه

لینک نمونه توصیه نامه

5- ارسال مدارک به ایمیل دفتر بین الملل دانشگاه

ارسال مدارک به ایمیل دفتر بین الملل دانشگاه به نشانی : international[at]birjand.ac.ir

6-بررسی مدارک

مدارک توسط دفتر بین الملل دانشگاه بررسی می شود و کامل بودن یا ناقص بودن مدارک به دانشجو اطلاع داده می شود.

7-فرستادن مدارک به دانشگاه ساپینزا

مدارک کامل دانشجو به دفتر بین الملل دانشگاه ساپینزا فرستاده می شود.

8-بررسی مدارک توسط دانشگاه ساپینزا

چک کردن مدارک ارسالی توسط مسئولان مربوطه دانشگاه ساپینزا و تصمیم گیری در خصوص پذیرش و یا عدم پذیرش دانشجو.

9-اعلام اسامی پذیرفته شدگان به دانشگاه بیرجند

اطلاع به دفتر بین الملل دانشگاه بیرجند در خصوص دانشجویان پذیرفته شده و معرفی آنها از طرف دانشگاه ساپینزا به سفارت ایتالیا در ایران جهت اخذ ویزا

تـــوجه

آخرین مهلت برای تحویل مدارک مورد نیاز به دفتر امور بین الملل دانشگاه بیرجند برای داوطلبانی که قصد اعزام در ترم مهر را دارند 20 فروردین همان سال و کسانی که قصد اعزام در ترم بهمن را دارند 15 مهر همان سال می باشد.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 20 شهریور 1396 ساعت 09:24