امروز    شنبه , 25/آذر/1396

مدیر روابط عمومی : محمــد جواد مشاوری نیــا

کارشناس روابط عمومی : محمد حسن رفیعی

تلفن و دورنگار : 32202245  - داخلــــی :236,247

آدرس پستی: خراسان جنوبی ـ بیرجند ـ انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس دانشگاه بیرجند ـ سازمان مرکزی.

پست الکترونیک: آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

دانشگاه بیرجند در یک نگاه

دانشگاه بیرجند به‌عنوان اولین و قدیمی‌ترین دانشگاه خراسان جنوبی در سال 1354 توسط زنده‌یاد پرفسور محمدحسن گنجی بنیان‌گذار علم جغرافیای نوین ایران، تأسیس گردید و در سال 1356 فعالیت علمی خود را با ایجاد دانشکده علوم در سه رشته ریاضی، فیزیک و شیمی آغاز نموده است.
 دانشگاه بیرجند در حال حاضر با 11دانشکده به عنوان قطب علمی آموزشی شرق کشور و بزرگترین و قدیمی ترین موسسه آموزش عالی استان خراسان جنوبی دارای 11225دانشجو در 318 کد رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و 332 نفر عضو هیأت علمی ثابت و 385 نفر کارمند می باشد.
دانشگاه بیرجند با برخورداری از امکانات منحصربه‌فرد علمی در شرق کشور و با آزمایشگاه‌های مجهز در حوزه‌های مختلف، بیش از 120.000 عنوان کتاب، 12000 کاربر فعال شبکه و 3 نشریه علمی ـ پژوهشی و اشتراک مجلات معتبر الکترونیکی و چاپی دنیا رسالت علمی و پژوهشی خود در منطقه و کشور را به انجام می‌رساند و در افق چشم‌انداز خود ایفای نقش در سطح بین‌الملل نظر دارد.
این دانشگاه علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در امر گسترش آموزش عالی در منطقه شرق کشور نیز نقش برجسته و ارزنده‌ای داشته و علاوه بر نقش‌آفرینی در تأسیس دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی بیرجند که تبدیل به یک شهر دانشگاهی شده است. به توسعه آموزش عالی در سطح استان و تأسیس دانشکده‌های اقماری در شهرستان‌های استان خراسان جنوبی نیز مبادرت ورزیده است.
دانشگاه بیرجند با داشتن سه پردیس مجزا به نام‌های پردیس دانشگاه بیرجند، پردیس امیرآباد و پردیس شهدا و امکاناتی همچون بازارچه دانشجویی، بانک، نانوایی، رستوران، مسجد، سالن اجتماعات، مجموعه آبی و سالن‌های ورزشی مجهز، مجموعه خوابگاهی دختران و پسران و شهرک فرهیختگان جهت اسکان دانشگاهیان همچون شهری کوچک امکانات و تسهیلات لوازم را برای رفع نیازهای اولیه دانشجویان و دانشگاهیان در خود فراهم آورده است.

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 23 شهریور 1395 ساعت 09:42