انتصاب دبیر شورای راهبردی دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی در اولین دوره المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۷۷۱۲ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر ابراهیم نعیمی، سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه به سمت دبیر شورای راهبردی دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی در اولین دوره المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ای ابلاغ آمده است؛ نظر به اهمیت ویژه المپیاد ورزشهای فناورانه دانشـجویی به عنوان رویدادی مّهم در راستای ایجادشور و نشاط در میاندان شجویان دانشگاههای سراسر کشور، به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان دبیرشورای راهبردی دانشگاه های استان خراسان جنوبی در اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی، منصـوب میشوید. لذا مقتضـی است، بـاحسن تعهـد خود وظیفه برگزاری مطلوب رقابتهای مربوط را به انجام رسانید.
شایان ذکر است؛ دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه پیشرو در المپیاد ورزش‌های فناورانه شناخته می‌شود.