با حضور مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برگزار شد؛

هفتمین جلسه اولین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۶ کد : ۲۷۴۹۳ اخبار برگزیده
جلسه المپیاد ورزش‌های فناورانه با حضور دکتر ابراهیم علی دوست قهفرخی، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و مدیر اجرایی اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
هفتمین جلسه اولین المپیاد دانشجویی ورزش‌های فناورانه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه المپیاد ورزش های فناورانه دانشگاه با حضور دکتر ابراهیم علی دوست قهفرخی، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی و دبیر کمیته برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه، دکتر علی ثقه الاسلامی، مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه و دکتر سمیه حمیدی ، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان در محل دفتر مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه برگزار شد.
دکتر علی دوست قهفرخی، مدیر کل  تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و مدیر اجرایی اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، رویکرد سازمان امور دانشجویان از طراحی این المپیاد را ایجاد تحرک، پویایی و نشاط در میان دانشجویان و توسعه مهارت‌های دانشجویان در حوزه فناوری بیان کرد. اختصاص بودجه ویژه از سوی سازمان امور دانشجویان به دانشگاه‌های میزبان در هر استان، برای برگزاری این رویداد در دانشگاه از دیگر محورهای سخنان مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم بود. دکتر علی دوست قهفرخی اقدامات دانشگاه بیرجند در راستای برگزاری المپیاد فناورانه را قابل تحسین و پیشتاز در کشور دانست و ضرورت دعوت به مشارکت بیشتر دانشجویان از دیگر موارد مورد تأکید ایشان بود.
همچنین، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی و دبیر کمیته برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه بیرجند برنامه‌ها و اقدامات دانشگاه در راستای اجرای این رویداد را تشریح  کرد.
در این جلسه، پیرامون نحوه برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در بخش های فیجیتال و دیجیتال و فناوری و نوآوری و .. بحث و تبادل نظر شد.

تشریح اقدامات دانشگاه در راستای برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه
برگزاری دو کارگروه استانی با نمایندگان دانشگاه‌های استان، برگزاری جلسه کمیته فنی و تحلیل نحوه ارزیابی هر عنوان مسابقه، برگزاری یک پیش رویداد با حضور دانشجویان و اعضای کارگروه استانی و کمیته فنی،برگزاری جلسات متعدد منتورینگ در بخش فناوری و نوآوری در ورزش المپیاد، طراحی پوستر مرکزی و پوستر هر عنوان مسابقه، تبلیغات مجازی و میدانی، تهیه پاورپوینت های ویژه آیین نامه و شیوه نامه‌ها به عنوان برخی از اقدامات دانشگاه بیرجند بیان شد.