بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از پروژه‌های عمرانی

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۱۶ کد : ۲۷۲۶۷ اخبار برگزیده
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند روز سه‌شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ به صورت سرزده از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت و مجموعه دانشگاه بازدید به عمل آورد.
بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از پروژه‌های عمرانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر لامعی‎، رئیس دانشگاه با همراهی معاون اداری و مالی و رئیس حوزه ریاست از پروژه  در حال احداث سردرب قدیم، مجموعه نانوایی در حال ساخت و گلخانه بازدید کرد. ایشان ضمن بازدید میدانی از پروژه‌های مزبور از روند تعمیرات مجموعه استخر، خوابگاهای متأهلین در حال ساخت، سالن ورزشی و خوابگاه در حال ساخت خواهران و پروژه دانشکده هنر به صورت سرزده بازدید کرد.
همچنین دکتر لامعی، روز دوشنبه 6 فروردین ماه نیز با حضور در مجموعه محوطه پردیس دانشگاه ضمن خداقوت به نیروهای زحمتکش فضای سبز با اهدای کارت هدیه فرارسیدن سال نو را تبریک گفت و از زحمات آنان که در ایام تعطیلات نوروزی نسبت به زیبایی فضای بصری دانشگاه و آماده سازی محیطی مجموعه جهت استقبال از دانشجویان قدردانی به عمل آورد.

آخرین ویرایش۰۷ فروردین ۱۴۰۳